helgens aktiviteter

Fredag

Efter ett kvällspass på jobbet åkte jag in till Hötorget för att hämta upp mina compadres Emma & Eric. Vi kramades lite, åkte till Ellora och åt mat, dom drack öl, vi åkte hem och vi umgicks. Klockan blev mycket innan vi gick och lade oss men det blir lätt så när man inte setts på ett tag (sen Thailand).
Dagens mest ironiska var när vi satt på Ellora. Vid ett bord en bit från oss satt 2 killar i sällskap och drack öl, den ena hade även beställt in mat bestående av kyckling. Hans kompis, som bara drack öl, var djurrättsaktivist och bar en Djurens rätt-tshirt. Vi satt och kollade en stund och tänkte att sällskapet såg lite omaka ut, tills djurrättsaktivisten hux flux började äta av kompisens kyckling. Vi tänkte säga något men bestämde oss för att vara vuxna och därmed tysta.

Lördag

Vi gick upp i dräglig tid för att åka in till stan med målet att shoppa oss fattiga. Emma är den mest skobesatta människa jag känner så det tog evigheter för henne att välja dagens outfit och för oss att ta oss till tunnelbanan. Väl i stan så strosade vi runt en del men shoppade inte så mycket. Däremot, måste tilläggas, gick vi förbi ett "stånd" på Sergels torg där man förespråkade djurens rättigheter, vegetariskt och veganskt leverne, samt presenterade div. hemskheter med köttindustrin. Vem satt inte bakom detta bord och broschyrer om inte den köttätande djurrättsaktivisten. Dubbelmoral? irriterande?
När benen inte längre bar åkte vi hem för att hänga lite med  Lenny. Vi gjorde oss i ordning för att senare åka in till stan och dricka öl/läsk. Vi besökte Bröderna Olssons, Vampire Lounge och hamnade även på Charles Dicken´s eftersom de flesta andra ställen var fullsatta. Gabriel anslöt till sällskapet och vi avslutade kvällen på ett biljardställe med tillhörande öl och flipperspel.

Söndag

Förmiddagen spenderade vi på Media Markt där vi köpte tråkiga men nödvändiga prylar. Vädret var strålande så vi åkte in till Hornstull för att äta pizza, vi promenerade på Street-marknaden och hängde i Tanto där vi åt glass. Temat på Street var smycken och jag handlade en del, hittade babushkor så jag var så himla glad resten av dagen. På kvällen unnade vi oss lyx med hyrfilm, valet kanske inte var det bästa men det är lagom soft med film. 22.45 var det dags för Emma & Eric att åka hem och därmed avslutades vår trevliga helg.

                   

Kommentarer
Postat av: Karin

du skulle ha tagit kort på den där nissen när han åt kycklingen och förstorat upp det och satt upp det bredvid honom på sergel..=)

2008-06-30 @ 20:26:56
URL: http://litenbrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0