första advent.

Årets alla julklappar är införskaffade, för en gångs skull i tid. Dessutom är de prydligt inslagna i brunt och guld som är den bästa kombinationen. Idag hände det dessutom för första gången! Jag blev erbjuden en sittplats på bussen, hör och häpna. Eller jag har vid ett tidigare tillfälle blivit erbjuden plats men då var det någon stroppig tjej som inte fattade att det var jag som blev tilltalad och erbjuden ett säte i tunnelbanan. Istället så log hon stort till killen som reste sig för mig, tackade och slog sig ogenerat ner. Men det var då det. Idag fick jag sitta och det värmde mitt lilla hjärta.
Något annat som värmde mitt hjärta idag var ett par superfina vinterstövlar som jag såg i Skärholmen, tyvärr har jag inte råd i år. Kanske nästa år. Det vore trots allt trevligt att slippa förfrysa fötterna under mina kommande vinterpromenader.

Till på onsdag har jag i uppgift att knåpa ihop en playlist med de 10 bästa jullåtarna. Jag gillar verkligen att göra playlists och blandband. Det var länge sen.

Kommentarer
Postat av: Karin

meh..vilken en..sa han inte till då han som flyttade sig första gången?



ååh..kommer ihåg när man spelade in låtar på band från radio och fick pausa när det var reklam eller annat prat mellan låtarna...det blev jäääättteeebraaa..det var igår alltså..=)

2008-12-01 @ 05:52:15
URL: http://litenbrun.blogg.se/
Postat av: Amelie

haha det måste ha varit någon som blivit hårt påverkad av adventsvänlighet. något annat kan ju inte vara möjligt i det här okamratliga landet ;)

2008-12-01 @ 13:02:59
URL: http://skeppohoj.blogg.se/
Postat av: mamma

ditt lilla hjärta förtjänade att få en sittplats,skönt att det endock finns vettiga människor,kramiz

2008-12-01 @ 14:14:29
Postat av: Emma

Karin: Haha ja det var hög kvalitet! Men det var ändå nåt visst med band. Hade du domdär banden med tillhörande bok? "När du hör denhär signalen, pling, när du hör den, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi".



Amelie: Precis, dethär med advent var inte så dumt ändå! Vanligtvis brukar alla stirra ner i golvet när en gravid kvinna kommer ombord. Ha det i åtanke när det är du som är på tjocken. :)

2008-12-01 @ 14:52:21
URL: http://milkandapples.blogg.se/
Postat av: Amelie

Hmm ja men efter att jag har hört om det där så överväger jag att fräcka till mig lite och be folk resa sig om så behövs. Om inte annat får Simon fixa det :D

2008-12-01 @ 17:32:44
URL: http://skeppohoj.blogg.se/
Postat av: Des

Glöm inte Fairytale of New York med Pogues och Kirsty McColl, det är världens bästa jullåt. :)

2008-12-02 @ 17:45:22
URL: http://frokenrosa.wordpress.com
Postat av: Karin

ååh..ja jag hade djungelboken och lyssnade på..eller om det var askungen..jag kommer inte ihåg..=)

2008-12-03 @ 19:09:12
URL: http://litenbrun.blogg.se/
Postat av: Emma

Karin: Hade du inte "De tre små grisarna?" Jag lyssnade så mycket på den att jag än idag kommer ihåg väldigt många repliker :)

2008-12-03 @ 19:17:58
URL: http://milkandapples.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0