rastlös 2.0


Idag är tredje dagen jag varit ledig från jobbet, jag har konstant haft saker att göra men känner mig ändå rastlös. Min mor har varit på besök idag men har redan (!) åkt hem. Vi fikade, lunchade och shoppade lite smått i metropolen Skärholmen. Men nu då? Det känns som jag klättrar på väggarna och har myror i brallorna. Min sambo har lämnat mig för att åka till Malmö över helgen och kvar är då jag. Jippie.
När jag har tråkigt irriterar jag mig över saker. Exempelvis människor som använder sig av särskrivningar vilket kanske är det värsta jag vet. Dels för att det tar bort flytet i meningar och texter, dels att det kan ge meningar helt fel betydelse. Något annat irriterande är reklamen för mobiloperatören "3". Det är inte reklamen i sig, utan en av personerna som medverkar i den. Nämligen den unga tjejen som sitter i en gympasal (?) och kanske är från Värmland? Hur irriterande som helst.

Nåväl, det finns fina saker i världen också. Thomas är ett exempel som räddar min fredagskväll med bio. Eller den sköna känslan att slippa allt tjat på jobbet om vem som minsann inte torkat bort smulorna från matbordet, vem som minsann tog TVÅ hela tårtbitar eller vem som tog sista fikabiten utan att ens tänka på kvällspersonalen. Ja ni hör ju själva, det är förjävligt hur folk kan bete sig mot sina arbetskamrater!


Kommentarer
Postat av: Karin

hahaha..=) aj lav maj jåbb ;)



"ja vill bare att de gåur foourt"..är det hon?

2008-10-10 @ 14:04:16
URL: http://litenbrun.blogg.se/
Postat av: Emma

Karin: Haha det är precis hon!!! Det är en av de några replikerna hon har. Hon är mitt största i-landsproblem denna vecka.

2008-10-10 @ 16:00:30
URL: http://milkandapples.blogg.se/
Postat av: Karin

Ja..jag måste nog hålla med om att hon är lite dryg att lyssna på..

2008-10-10 @ 21:45:39
URL: http://litenbrun.blogg.se/
Postat av: Des

Men håll med om att det är jävligt äckligt när folk inte torkar av efter sig.

2008-10-11 @ 18:34:37
URL: http://frokenrosa.wordpress.com
Postat av: Emma

Des: Haha ja men det är väl en rätt värdslig sak. några smulor hit och dit. det är min åsikt :)

2008-10-11 @ 21:35:03
URL: http://milkandapples.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0