som ett brev på posten.

Under de gångna 27-28 veckorna har jag mått som en prinsessa, bara njutit av graviditeten och känns mig skonad från alla besvär. Men så bara "pang" över en natt så kom krämporna som ett brev på posten. Det är svårt att andas, jag känner mig som om jag bär på en ångande kamin inombords, mitt bäcken värker och jag har ont i ryggen. Tack och lov har jag bara 10 arbetspass kvar och det känns ju lovande! Det första jag ska göra är att åka upp till Dalarna för lite avkoppling, vad annars? :)

Den eviga diskussionen om pojknamn tar aldrig slut tack vare att vi inte kan bestämma oss. Har fått några fina förslag som jag skrivit upp på en liten lista så något ska vi väl komma fram till. Nej nu vankas "Idol" på teve och sedan den obligatoriska kvällspromenixen. SÅ himla härligt med hösten. Jag älskar att gå upp på morgonen, släppa in kylig morgonluft och äta frukost i ljuset av en liten lampa och värmeljus,


Kommentarer
Postat av: Karin

det kommer bli tomt på jobbet utan dig sen..=(

2008-09-26 @ 06:20:03
URL: http://litenbrun.blogg.se/
Postat av: Emma

Det kommer bli tomt utan mitt jobb också kan jag säga Till en början var jag nog mest bara glad åt min kommande ledighet men det känns lite sorgligt. jag kommer säkert komma och hälsa på en hel del kan jag tro.

2008-09-28 @ 18:04:47
URL: http://milkandapples.blogg.se/
Postat av: Karin

det tycker jag att du ska göra..=)

2008-09-28 @ 18:35:52
URL: http://litenbrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0