dethär med påsken...

...har jag ingen vidare kläm på. Vilken dag är det alla små barn klär ut sig till påskkärringar och ringer på dörrarna? Och vad är det dom vill egentligen? Jösses den unge som väcker Viggo genom att ringa på dörrklockan. Funderar på att antingen montera ner kupan på ringklockan, alternativt sätta upp en lapp på dörren- "Rör'u så dör'u". Men det kanske vore lite väl..

Kommentarer
Postat av: Karin

hahahaha..=)..bra tips!

2009-04-09 @ 22:32:39
URL: http://www.soija.se/
Postat av: vonka

Alltså, det där fattar ju inte jag heller. Hemma i Värmland där gick man påskkärring på påskafton, punkt liksom. Här var de och plingade på igår....jag hade ju inget hemma. ENligt Andreas kan de gå varje dag den här veckan... jäkla sockergalna och pengatokiga ungar! Ja, de vill ju ha godis eller pengar vet du...men du ska ju få en liten teckning för det. Ingen välgörenhet här inte, ren buisness!

2009-04-10 @ 07:21:34
URL: http://unchickmama.blogspot.com/
Postat av: Amelie

Vad jag har för mig så var man alltid påskkärring på skärtorsdagen, efter att man fått sluta skolan tidigare. Så var det i alla fall på hederliga Rönnby. Fast numera är jag ond och öppnar inte om någon ringer på, om någon skulle göra det dvs., påsken verkar vara underskattad i Rissne haha.

2009-04-10 @ 10:46:02
URL: http://skepp-ohoj.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0