tradera.

Kan någon snälla lära mig konsten med Tradera? Igår var jag sååå nära att vinna en budgivning så med 3 minuter kvar av auktionen ställer jag undan datorn. Lite senare så ser jag att jag blev överbudad sista minuten, och det är inte första gången det händer. Hur gör folk för att lyckas med det? Lägger man bara nån krona över det ledande budet? Eller lägger man in sitt maxbud sista minuten?

Väldigt stort problem.

Kommentarer
Postat av: Vonka

Det säkraste är ju att lägga sitt maxbud sista minuten, på så vis har andra bara en minut på sig att hinna buda upp...och ofta höjer ju folk bara med tio kronor i taget. Det brukar funka för mig :-)





2009-06-16 @ 18:50:46
URL: http://unchickmama.blogspot.com/
Postat av: Amelie

Det absolut bästa är att först buda lågt och strunta i att buda över om någon lägger högre. Sen smackar man på utav bara 17 de sista minuterna och lägger sitt absoluta maxbud. I de flesta fallen budar folk så mesigt (typ 5-10 kr i taget) att de aldrig hinner buda ifatt dig innan auktionen går ut då.

2009-06-16 @ 20:57:36
URL: http://skepp-ohoj.blogspot.com
Postat av: Emma

Åhå det är så man gör alltså! Jag blir så besviken varenda gång jag tror jag kammat hem biffen, och så står man snopen utan!

Men fan, jag ville ju ha just dedär kläderna. Men nästa gång så !

2009-06-16 @ 21:29:57
URL: http://milkandapples.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0