första advent.

Årets alla julklappar är införskaffade, för en gångs skull i tid. Dessutom är de prydligt inslagna i brunt och guld som är den bästa kombinationen. Idag hände det dessutom för första gången! Jag blev erbjuden en sittplats på bussen, hör och häpna. Eller jag har vid ett tidigare tillfälle blivit erbjuden plats men då var det någon stroppig tjej som inte fattade att det var jag som blev tilltalad och erbjuden ett säte i tunnelbanan. Istället så log hon stort till killen som reste sig för mig, tackade och slog sig ogenerat ner. Men det var då det. Idag fick jag sitta och det värmde mitt lilla hjärta.
Något annat som värmde mitt hjärta idag var ett par superfina vinterstövlar som jag såg i Skärholmen, tyvärr har jag inte råd i år. Kanske nästa år. Det vore trots allt trevligt att slippa förfrysa fötterna under mina kommande vinterpromenader.

Till på onsdag har jag i uppgift att knåpa ihop en playlist med de 10 bästa jullåtarna. Jag gillar verkligen att göra playlists och blandband. Det var länge sen.

rubrik saknas.

Små, rara och oväntade sms passar så himla fint nu. Just för att det känns så skönt att det finns människor runt omkring mig som är så fina och positiva, men även för att jag behöver små uppmuntrande sms just nu. Alla fina gester är välkomna och dom har liksom trillat in lite då & då den senaste tiden, senaste veckan i synnerhet. Jag gillar det, ni gör mig så glad!


kanske kunde vara något?

Jag ska definitivt haka på Vara-snäll-trenden. Visst skulle man ju kunna vara snäll alltid men jag utgår från att de flesta människor ändå försöker göra sitt bästa vad gäller den saken. Nej, jag tänkte faktiskt redan häromdagen att jag ska försöka utföra osjälviska goda gärningar så ofta jag kan och nyss läste jag denhär artikeln. Hur bra som helst.
Vad säger ni? Ni vill väl vara trendiga, va? va? va?

fredagstristess.

Snart är alla bebistextilier tvättade och vikta vilket betyder att jag snart är klar med alla förberedelser. Fredagskvällen kommer bli tråkig eftersom min sambo måste jobba över ikväll och jag har ingen ork i kroppen att ta mig utanför dörren. Har jag tur kanske det visas något bra på tv, annars får jag roa mig på annat sätt.
I morgon får jag besök av min kära mor och på kvällen ska jag ut och äta middag med Lennys familj, tanken är att vi ska fira hans systers 30-årsdag och sånt är ju alltid trevligt.
Om det finns någon av er där ute som har tråkigt så får ni gärna prova dethär receptet på chokladglöggstårta. Hade själv tänkt baka den framöver men om någon annan hinner så kan ni ju kolla om den är värd att bakas!


Jag gillar verkligen doften av nytvättat, eller rättare sagt doften av sköljmedel. Särskilt alla blå sköljmedel (spelar ingen roll vilket märke), de är absolut godast!

bebisprylar.

Min systers besök uteblev idag eftersom hennes lille son kräktes i bilen på väg hit. Även på mitt jobb förresten sa de att magsjukevirus härjar på Karolinska så jag hoppas för allt i världen att jag slipper kräksjukan i år. Annars är läget precis som vanligt, möjligen lite mer nedstämt eftersom all snö är borta, men på det stora hela precis som vanligt. Har inte mycket att skriva idag men jag tänkte istället lägga in två bilder, för de enstaka få som är nyfikna :)

         

Spjälsängen är monterad men ännu inte bäddad eftersom jag måste tvätta alla textilier innan de används. Får även passa på att ursäkta för den icke-bäddade sängen.
Den finfina vagnen i all sin prakt, som jag sa till Angelica så är jag supernöjd bara bebisen får plats i den. Liggutrymmet är inte det största..

19 dagar.

I förmiddags begav jag mig till jobbet för att hälsa på en sista gång innan tillökningen. Jag hade lite dåligt samvete för att jag inte bakat något men när jag väl kom dit så var det precis som det alltid brukar vara: fyra riktigt stora tårtor fanns på plats och jag var inte sen att ta för mig! Det var kul att träffa alla kamrater, höra skvaller och uppdatera sig lite.
Efter det så vankades det en träff med svärmor, vi tog bilen in till söder och köpte 30årspresent. Det var trevligt att strosa runt och få prata av sig lite. Efetrsom min mamma bor så långt bort får svärmor agera lite substitut vilket fungerar finfint.

Efter en timmes vila så känner jag att kroppen tagit stryk, som vanligt. I morgon blir det mer lugn&ro hoppas jag, min syster och hennes son kommer hit på besök. Hon hade tydligen förväntat sig lunch här men mina köksskills är inte mycket att hänga i julgranen. Jag bjuder hellre ut henne någonstans. Nu fika.

20 dagar.

Att Swedbank här i mitt centrum inte har någon mynthantering tycker jag är idiotiskt. Om inte banken kan ta emot mina pengar, vem ska då göra det? Jag känner inte för att släpa 1400:- i mynt i kollektivtrafiken för att ta mig till någon annan bank, så pengarna får snällt ligga kvar i min burk härhemma. Appropå burkar har jag efter idag halva frysen full med lussekatter, väldigt tråkigt att göra men väldigt goda att äta. Anledningen är att resten av veckan kantas av många besök, och vad är trevligare än hembakt?
En annan trevlig vardagssak jag älskar är Lennys morgonpussar, trots den starka eftersmaken av kaffe. Mer kärlek åt folket!

verkstad.


Dethär stora paketet prydde min hall hela dagen. Jag kunde inte hålla fingrarna  borta så jag öppnade locket, men stängde det lika snabbt igen. Monteringen fick min käre sambo stå för, det gick med lite våld, svordomar och stödsamtal till andra barnvagnsägare.

måndag igen.

Dethär med att ha hund är hur socialt som helst, särskilt om man bor i mitt kvarter där var och varannan människa har en. Jag kan tillochmed namnet på somliga hundar, där plockar jag riktigt många socialpoäng. Ibland kan det även vara lite jobbigt som när jag är stressad, för är det något jag är dålig på så är det att avbryta människor och säga att jag måste gå. Men oftast är det trevligt, som idag. Jag tror alla Fruängens hundägare är involverade i nedräkningen till min kommande förlossning, haha.
För tillfället sitter jag hemma med en stor kopp mjölk och försöker värma mina tår. Snön är härlig så länge den håller sig utanför mina skor och strumpor. Efter 27 år verkar jag fortfarande inte ha lärt mig att tygskor INTE är särskilt vattenavstötande eller varmt på vintern. Jamen justja! Jag väntar på min svärfar, vi ska åka och hämta hem nya barnvagnen!

teater.


Fem gånger Gud stod för kvällens underhållning på Stockholms stadsteater i Skärholmen. Biljetterna köpte vi för jättelänge sedan så jag hade nästan glömt bort att vi skulle se föreställningen. Efter att vi såg Jonas Hassen Khemiris "Invasion" för något år sedan var förväntningarna höga, och tyvär måste jag säga att "Fem gånger Gud" blev lite av en besvikelse. Nåväl här följer några rader för den som kanske är nyfiken:


"En misslyckad dramalärare försöker sätta upp Strindbergs Ett drömspel. Men snart gör eleverna uppror och börjar gestalta sina egna drömmar på scenen istället för Strindbergs.

Jonas Hassen Khemiris nya pjäs är rolig och sorglig på samma gång, handlar om ordets makt, om fem olika gudar och om pingviner. Det är en politisk komedi som likt en rysk docka vecklar ut olika versioner av sanning. Längst in hittar du språket självt." (citerat från någon sida, stockholms stadsteater kanske. Minns inte och mitt engagemang är inte på topp just nu)


vinterland.

I morse väcktes jag av min sambo som kom in i sovrummet och drog upp persiennerna och bad mig titta ut, jättemycket snö! När han väl gått till jobbet kunde jag inte somna om, orsaken var alla barn som blir överlyckliga när snön faller och gärna uttrycker sin glädje i små skrik och vrål a'la Ronja Rövardotter. Nästan. Sedan kom plogbilen och väsnades precis utanför mitt fönster så det fans inte mycket för mig att göra annat än att kliva upp. I vanliga fall hade jag nog muttrat och varit irriterad men så fort snö kommer in i bilden så kan det mesta placeras under kategorin "förmildrande omständigheter". 

Patsy och jag har varit ute på en skön promenad, vilken kanske inte började så bra. Några flickor höll på att bygga fina snölyktor på var sida om vår port och var nästan klara. Eftersom min hund inte gillar barn i flock blev hon rädd och skuttade till och såklart rev hon den ena ljuslyktan varpå den yngsta flickan började gråta. Jag sa såklart förlåt men skyndade snabbt iväg. Dumma barn, dumma hund.

fredagsnöje.

Som jag skrev tidigare var jag och min sambo på Hermans ikväll och åt middag. Tyvärr var alla bord på terassen reserverade vilket är synd för det är jättemysigt att sitta där i mörkret och titta ut över Stockholm. Ikväll bjöds det på asiatisk buffé, riktigt gott var det. Det blev en del promenerande och min kropp känner av det, jag får skylla mig själv när jag dagar som denna väljer snygghet före komfort. Det vill säga att jag väljer snygga skor framför mina löpskor, men hur kul är det en fredagskväll?

Vi hann hem och såg utröstningen på Idol, fråga mig inte varför jag kollar på skiten, jag bara gör det. Och nu såhär för fem minuter sen kom jag på den briljanta idén att möblera om i sovrummet men fick inte riktigt med min sambo på noterna. "Emma, man kan inte möblera om klockan elva på kvällen" lät det, ibland blir jag sur på hans tidsfixering, eller människors fixeringar överlag. Det spelar väl ingen roll vad klockan är på dygnet tycker jag, det finns alltid tid för ommöblering. Eller målning av dörrar, sortering i garderoben eller vad det nu kan röra sig om. "Gör det själv" kanske ni tänker nu men jag kan ju inte det. Men nä, han är en bra karl, min sambo. All kärlek till honom.


tar mig råd.

Både igår och idag har jag mått rätt risigt, förutom den vanliga tröttheten i kroppen har jag känt mig yr och mestadels bara legat i sängen. Enda gången jag gått upp är när jag gått ut med hunden eller kånkat mig till kylen för att hämta något ätbart. Men, tänkte jag, det kanske kan vara bra att komma ut lite eftersom det ändå är fredagskväll. Jag ska spendera mina sista 212:- på att äta middag på Hermans. Det känns som om man borde unna sig lite trevligheter medan man kan. Visserligen är det 24 dagar kvar till BF men man vet ju aldrig! Så, planen är att åka in till söder och möta upp sin sambo när han slutat jobba vid kl 18. Ikväll är ett utmärkt tillfälle att ha på mig min nya tröja/klänning som jag köpte på Monki dessutom. Excellent.


vardagshjälte.

Min mamma har blivit utsedd till "Vardagshjälte" och ska mottaga någon form av utmärkelse ikväll. Det är inte varje dag ens mamma kallas "hjältinna" i media, haha.
Läs här.

tung i kroppen.

Imorse när jag vaknade kände jag mig alldeles slut i kroppen och skakig, typiskt om jag skulle åka på nån influensa nu. Försöker få i mig vatten, apelsiner och färskpressad apelsinjuice och det går ju ändå rätt bra. Kalla apelsiner förresten är det nya, herrejäklar vad gott det är! Jag har konsumerat ett par kilo bara på denhär veckan.
Var förresten på IKEA i måndags med mina svärföräldrar, de var så snälla och köpte oss en spjälsäng. Själv passade jag på att inhandla annat som kan behövas, tex kräkhanddukar, badbalja och underlakan. Nu blir det nog inga fler IKEA-besök för min del, även fast jag skulle behöva trådbackar. Så okej, det kanske blir en vända till men då hoppar jag över de 3 översta våningarna.

Barnmorskebesöket igår gick bra, mina värden håller måttet och min mage mäter ståtliga 35 cm nu. Hon glömde dock  be mig att ställa mig på vågen men jag kände inte direkt för att påminna henne om det. Jag hade någonstans bestämt mig för att inte gå upp mer än 10 kilo men jag har alldeles nyligen passerat det strecket. Motion har det inte blivit mycket av för min del och det kommer det förmodligen inte bli heller. En kollega ringde mig igår förmiddags och jag lovade honom att komma till jobbet och hälsa på nästa vecka, onsdag närmare bestämt. Så om ni (Karin, Lina & Des) läser dethär så kan ni väl se till att vara där tycker jag. Det är motion nog.

         

På bild 1 är jag 35+1, en lite mer påklädd version denhär gången
På bild 2 är jag 35+5, den osminkade och icke-glamourösa morgonen som på något vis har blivit vardag.

saker att göra när man är hemma.


Film är ett finfint tidsfördriv, åtminstone om man har turen att välja bra filmer. Mina val har gått med blandad briljans. De senaste dagarna har jag sett fyra stycken:

"Sex and the city" som varken var bättre eller sämre än förväntat. Den var lika lättittad som serien alltid varit men filmen kändes inte lika hysterisk. Absolut sevärd om man har tråkigt en dag eller kväll, men kanske ingen film att stå i kö för att få hyra eller så. Jag ger den 3 cosmopolitan av 5 möjliga.

"Mamma Mia!" var film nummer två och jag förstår inte hur jag kunde bli lurad att tro att den ens skulle vara sevärd. Jag är annars ett stort fan av musikaler men jag vet inte vad som gick fel. Dålig story, tråkiga skådespelare eller alldeles för många Abba-låtar? Jag såg kanske en halvtimma av denhär filmen, på sin höjd, innan jag kände irritation och ropade in min sambo till vardagsrummet för att stänga av den. Den får 1 grek av 5 möjliga. Hemsk film.

"The chronicles of Narnia: Prince Caspian" har lockat ett tag nu, både min sambo och jag bänkade oss i soffan med tända ljus, julmust och jordnötter. Det var sagt att denna uppföljare skulle vara lite mörkare och mer vuxen än sin föregångare (The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe). Vi tyckte att filmen var lite av en besvikelse och storyn kändes inte helt genomtänkt, dock har vi inte sett klart hela  filmen. Vi kände någonstans mitt i att vi behövde lite andrum. Återkommer med ett slutgiltigt betyg, men hittills får den 2 dvärgar av 5 möjliga.

"Smart people" är den fjärde filmen som tagit min tid de senaste dagarna. Jag hade ingen aning om vad det var för film och därmed var förväntningarna lika med noll. Smart people är en film helt i min smak, sådär lagom mörk, bitter, ironisk, tragisk men samtidigt fin. Att Ellen Page spelar en av huvudkaraktärerna gjorde inte mig mindre besviken. "Sometimes the smartest people have the most to learn". Ska man se en i helgen så tycker jag absolut ni ska se denhär. Den får 5 chipspåsar av 5 möjliga, samt en bild i mitt blogginlägg.


produktivitet.

Denhär helgen har ju blivt riktigt vettig vilket inte alls är en självklarhet här hemma. Vi har målat innerdörrar, monterat nya dörrhandtag, fixat väggmålningen i hallen, monterat sophink och även gjort ett misslyckat försök att leka elektriker.
Morgonen började redan halv sju och jag kunde inte somna om. Försökte lura Lenny att klockan var jättemycket men den gick han ju inte på. Istället försökte jag manipulera hans morgonseghet med att bjuda på hotellfrukost, det lyckades! Det är rätt underskattat med såna, bara grejen att man slipper skiva grönsaker, köpa hem olika juicer eller diska efter sig. Värt varenda krona!

Livet knallar på men jag tar tillbaka min önskan att bebisen ska komma ut i förtid. Det är nu ynka 4 veckor och 2 dagar kvar och den kan gott och väl stanna där inne. Min svärmor däremot är övertygad om att den kommer komma någon vecka innan, det har hon alltså grundat på att bebisen redan "satt" sig, eller att magen har sjunkit ner rättare sagt. Hur hög vetenskapen är bakom detta argument vet jag icke.
Jag har svårt att böja mig ner till golvet, vända mig i sängen, ta mig i & framförallt ur en bil, gå längre promenader, bära tunga saker men annars går ju allting galant! För första gången börjar jag ta för mig här hemma och faktiskt BER min sambo att servera mig dricka, mellis, ta upp saker jag tappat på golvet etc. Hur smidigt som helst (Varför gjorde jag inte det tidigare för?)

Just det! Har en julmarknad inplanerad med svärmor och svägerska den 29e november. Helgen därefter hade jag tänkt besöka Skansens julmarknad men varken Lenny eller svärmor vill kånka med mig dit, men vi får se. Jag är rätt duktigt på att tjata.

saturday night live.

En lördagskväll som denna sitter vi hundvakt åt 3 jack russels, roligt men jobbigt. Innan vi tog åt oss det betungande arbetet åkte vi till Länna och handlade små men nödvändiga saker. Efter helgen har jag nämligen bestämt mig för att jag skall kunna stryka 3 rader på min "Saker att göra-lista".
Annars händer inte mycket nytt i Fruängen bortsett från att jag tvingats svälja min stolthet och får numer be min sambo om hjälp när jag ska få på mig skorna. Gummistövlar och gympaskorna är det enda som går med lite envishet och ett långt skohorn.

music.

Alldeles nu började jag lyssna på Anna Ternheims nya skiva "Leaving on a mayday" som släpptes igår. Spänningen är total. Jag har höga tankar om skivan.
Fick hem Tiger Lous nya förra veckan också, "A partial print". Den kan jag absolut rekommendera för några varv i skivspelaren.

tv-rutan.

Jag känner mig lite förd bakom lyset av min kära vän Amelie! Hon nämnde något om att 90210 skulle göra comeback och jag blev såklart heltänd på det! Sist vi sågs kom serien upp på tal igen och hon sa då att det tillomed skulle vara bättre än OC. Men sen när jag & Lenny skulle kolla så var det ju lite antiklimax eftersom den inte alls var lika bra som förväntat. Visserligen såg vi bara 3 avsnitt så jag ska ge den nån chans till. Och jag tar tillbaks min första mening om Amelie förresten, hon är så gullig så! <3

Nu hoppas jag på att kunna se Sex and the city-filmen ikväll, har hört goda ord om den!

klimatsmart.

Kollade på packat & klart nyss och insåg hur fantastiskt gott det vore att få dricka ett glas vin. Den dagen jag slutar amma ska jag unna mig det lyxigaste vinet jag kan hitta inne på Systembolaget. Något annat jag lärde mig var att utsläppet för en flygning mellan Sverige och Thailand motsvarar två års konsumtion av nötkött. Alltså. Vill du flyga till Thailand tur och retur, kan du stilla ditt miljöbovssamvete med att äta vegetariskt i fyra år. Tata.

höstregn.

Det finns två dåliga saker med regn. Dels vägrar min hund gå ut på promenad eftersom det ju är dödsfarligt att bli blöt, dels kommer det fram hundratals maskar som ligger överallt på asfalten och hur najs är det att trampa på dom? En tredje sak skulle kunna vara att håret blir frissigt och fult, men å andra sidan finns det ju paraply. Och nuförtiden är alla dagar bad-hair-day i min värld. Alltså önskar jag mig ett frisörbesök i julklapp.

kistamässan.

Syfestivalen som jag och min svärmor besökte i Kista igår var verkligen trevlig och inspirerande. Det fanns en intensivkurs i hur man syr egna underkläder som jag hade velat gå men hade varken tid eller råd till det. Alltså får jag hålla mig till det jag kan, dvs väldigt väldigt enkla saker.
Lenny har åkt till Norrköping med jobbet idag så jag är ensam hemma, har inte riktigt planerat hur min dag ska se ut men just nu känner jag för just ingenting. Eventuellt måla några lager färg på innerdörrarna men inte mer än så.

Update 22.24
Det har varit en riktigt tråkig kväll, kanske en av de tråkigaste på evigheter. Jag har försökt roa mig med att läsa lite bloggar och slötitta på teve. Lördagar brukar dock ha ett jäkligt skralt utbud av program och filmer vilket i sig är hur dumt som helst. Det är ju på lördagar många är lediga och sitter hemma. Eller så är det så att alla andra människor gör saker på lördagar utom jag, som sitter hemma. Jag har legat i soffan och klappat mig på magen, funderat på om det är en liten pojke eller flicka som ligger där inne. Inatt när jag var inne en sväng på förlossningen gjorde läkaren ett ultraljud för att kolla flödesmätning på bebisens hjärta. Med i rummet var också en barnmorska som råkade (vad vi tror) försäga sig om barnets kön. Om så var fallet så blir det en pojke. För oss spelar det verkligen ingen roll vad det blir men klart en annan är nyfiken!

Update 22.49
Hade jag haft 1399:- till övers hade jag köpt domhär skorna. Inte till mig men till min sambo, han är mer bling än jag.

fredagskväll.


Ja dethär med att vara gravid är inte så lätt och roligt alla dagar. Idag slog verkligen alla rekord och jag känner mig fortfarande konstig. Jag är inte upplagd för något annat än att sitta i soffan, äta något onyttigt och kanske gråta en skvätt. Det kanske är läge att tacka min kära mor för att hon är så snäll och ställer upp för mig trots att jag ringer och väcker henne i ottan, helt hysterisk. Puss till dig.

Update 01.15
Hatten av för personalen på Förlossningen, huddinge sjukhus. No need to worries dock, vi mår bra.

spontan afton.

Idag har jag varit hemma hos Sussie och hälsat på. Som vanligt gjorde vi inget mer än att prata, fika och umgås. Alldeles lagom med andra ord. När jag skulle åka hem såg jag att det i hennes hus låg en italiensk restaurang som såg jättemysig ut, menyn hade några vegetariska alternativ och belysningen var dunkel. När sambon slutade jobba bestämde vi oss lite spontant sådär att faktiskt gå ut och äta eftersom det var så länge sen vi åt ute. Sagt och gjort. Vi åt vitlöksbröd till förrätt, pizza och pasta som huvudrätt och drack cola/öl till maten. Lokalen var mysig, personalen trevlig, god service och maten verkligen hur god som helst. Stället hette O'Pizzicato och ligger på Swedenborgsgatan precis vid Södra station, dit tycker jag ni ska gå om tillfälle ges.

Nu är det obligatorisk avslappning som står på agendan.

motion. någon?

Vägde mig i morse förresten och har tydligen gått upp 10.2 kg. "Helt normalt" tyckte min barnmorska men hur tusan ska man bli av med alla kilon efteråt? Nu blir det ännu längre promenader för min del och jag vill verkligen verkligen åka och simma. Kom igen nu folket, join me!!

det är en mening med allt.

Precis hemkommen från ytterligare ett besök hos min barnmorska Gunnel. Allt såg som vanligt bra ut och Gunnel sa (tack&lov) att jag har så bra järnvärde att jag kan sluta med mina järntabletter. Halelujah som jag väntat på att få höra det! Bebisen har lagt sig med huvudet nedåt men ännu inte fixerat sig, det är ganska kul egentligen hur man kan känna barnets exakta position. Meningen var att jag efteråt skulle träffa Amelie men hon fastnade i valvakan i natt och var alldeles för trött.

Så vad ska lilla Emma göra istället då? Jag fick faktiskt en Cd-skiva i brevlådan idag, "Mödravårdsträning", utarbetad och intalad av Fil.Dr Lars-Eric Uneståhl som jag ska lyssna på. Nedan lägger jag in en bild på denne mycket sympatiske man. Hoppas den hjälper mig igenom förlossningen annars ska jag banne mig reklamera skivan. Å andra sidan är alla utlåningsexemplar i Stockholm stulna så det måste ju betyda att dethär är enormt bra. Jag känner peppen. Jag har för tillfället stort förtroende för Lars-Eric!



jäktig ledighet.

Inte hade jag kunnat tro att det var så mycket som måste göras innan bebisen anländer. Saker som ska köpas, saker som måste ordnas och struktureras här hemma. Jag har känt mig stressad över det här den sista tiden så idag beslöt jag mig för att skriva två listor (en för inhandling och en att-göra-lista). Resultatet blev ju väldigt fint och strukturerat men jag blev ju bara ännu mer stressad över att listorna är så långa! Jag skrev min mor ett sms och bad om lite hjälp nästa vecka så förhoppningsvis kommer hon hit. Nästa vecka blir för övrigt en osocial vecka där jag inte ska göra några större utsvävningar utan bara vara hemma. Den som vill ses får faktiskt komma hem till mig och hjälpa till :).

Annars mår jag fint. Lite ont i bäckenet och sammndragningar men det överlever jag såklart. Dock hade en simtur gjort susen, så antingen i helgen eller nästa vecka.

måndag hela veckan.

Åter hemma i Stockholm efter en väldigt trevlig helg hos min mamma. Vi gjorde inte så mycket mer än att umgås, slappa och shoppa en del. Det var dessutom snö i Sala. Jag älskar snö, så det gjorde resan ännu trevligare. Igår tog jag tåget hem igen och blev upphämtad av Lenny och svärmor, för att sedan åka till Länna och köpa ett skötbord och lite annat som kan tänkas behövas.

Har länge lovat att lägga ut bilder på mig själv så här kommer dom. En vanlig magbild och en lite roligare magbild (som Lenny smygtagit, värt att tillägga). Nu vet jag att någon säkert tycker det är vulgärt med avklädda bilder så jag lägger upp dom i litet format och i svartvitt.
(Till mamma: Klicka en gång på den lilla bilden för att se den i stort format).

         
33+5                              33+5

RSS 2.0