sorry sorry.

Jag ligger hemma och försöker kurera mig från sjukdom som jag hoppas inte är svininfluensan. Men man kan aldrig vara säker.

Fyfan!

För en liten stund sen så dog jag litegranna. Nästan på riktigt alltså. Den senaste tiden har jag upptäckt ett stort antal spindlar i vårat sovrum, i gardinerna, i sängen osv. Nu vet jag varför. På sidan av fönstret såg jag tjockt med spindelnät och där bakom låg spindelägg. Runt omkring sprang ca 30 småspindlar omkring och bara hånskrattade åt mig.
Nu är fönstret nersölat med Radarsp ray i den mängd att det rann ner på fönsterbrädan. Jag känner mig nöjd över min insats och hoppas att det räcker så.

Från och med nu flyttar jag ut i vardagsrummet och stannar där tills vi flyttar. Hoppas tiden går fort.

Anchorman & bullfest.

Efterlyser: Någon eller några som kan hjälpa mig äta upp alla kanelbullar vi bakat idag.

Viggo har hittat en ny fantastiskt rolig sysselsättning, om man frågar honom själv. Den går ut på att ställa sig upp i spjälsängen för att sedan släppa taget och sätta sig på rumpan. Non-stop i evigheter, tappade räkningen när han var uppe i 27 repetitioner. Perfekt för mig då jag kan pyssla med annat under tiden, så länge jag inte glömmer bort att kika in varannan minut och bjuda på ett "titt ut!" med ett påklistrat megastort leende. Fantastic!


fredag. på riktigt.

Det är inte klokt vad jag peppar just nu. Peppar inför allt som komma skall. Jag ser verkligen fram emot att flytta och jag längtar efter min fina kökssoffa som står i Dalarna och väntar på mig. Jag ser fram emot att äntligen få ligga i ett badkar, börja simma, fika i höstrusket, träffa vänner & få se Viggo växa. Bland mycket annat.

I morgon ska jag försöka hinna till Lagerhaus, vilket inte blir svårt eftersom jag inte har något annat inplanerat. Har sett en fin turkos plastkorg där som jag bara måste köpa, den var slut i Skärholmen igår när jag var där. Appropå det har jag kommit på hur avskärmad jag är när jag promenerar i olika centrum, som någon form av tunnelseende. När jag sedan springer in i någon jag känner, som igår, tar det några hejanden från deras sida innan jag ens reagerar. Jag måste nog uppfattas som osocial och ignorant, eller det vet jag att jag gör. Tyvärr.

onsdag = fredag.

Vi har verkligen haft den perfekta dagen idag, om det nu finns en sådan. Ätit lunch med vänner, besökt Öppna förskolan, promenerat och fikat i Långbroparken. Viggo har varit på sitt allra bästa humör trots att han inte sov på drygt 6 timmar. Charmade verkligen brallorna av de flesta ( <-- inte alls partisk mamma, haha).

När jag kom hem låg IKEA-katalogen snällt på hallgolvet och väntade. Det är alltid lika spännande när den kommer, även fast jag allt som oftast tänker "jaha, var det inte mer än såhär?". Men ändå. Roligt!


Önskelista.

Inför kommande flytt tänker jag skriva en liten önskelista, om någon känner för att köpa en inflyttningspresent, födelsedagspresent, tidig julklapp eller whatever.

- En skötbädd till Viggo. Förslagsvis Polkadot design, Mumintrollet eller Laban.
- En liten cd-spelare till Viggos rum.
- En Malm-byrå från IKEA, vit med 6 lådor.
- Väggskåp till badrummet, något vitt och enkelt.
- Ett badkar.
- Vitt jalusi till Viggos rum, från IKEA.

 

Efterlyser...

...en bortglömd gammal kökssoffa, med eller utan skavanker. Om ni har en ståendes i förrådet skulle jag bli jätteglad om jag får den i present!

12.18
Man skulle kunna tro att jag smittat Viggo med mitt kroppskomplex, med tanke på hur han sitter och drar sig själv i valkarna när han äter mat.


Snabba ryck.

Idag skrev vi kontrakt på en jättefin lägenhet med inflytt sista oktober. Vi kan nog kalla det för ett riktigt spontanköp då budgivningen i stort sett var avslutad när vi ringde mäklaren i förmiddags. Tydligen var inte den köpare som vunnit budgivningen överens med säljaren angående tillträde så vi bad om att få kolla på lägenheten. På plats lade vi samma bud som den andra köparen men sa att vi kunde matcha säljarens önskemål om tillträde, med gott resultat. Kontrakt är skrivet och här kommer några bilder.

(Klicka på bilderna för att få upp dem i större format).
           

wowowo.

Spänningen stiger i Fruängen. Meddelar senare om flipp eller flopp!

Lalala.

Note to self: promenera inte runt på stan i 8 timmar med dåliga skor. Visserligen fick det trevliga sällskapet mig att glömma bort det värsta men jag går som en sjörövare idag. Ajaj (kapten)!

Nu: hänga tvätt och sätta på kaffe!

Yeah yeah.

Ett sista inlägg innan jag lägger mig borde jag väl hinna med. Jag har haft otur med min kamera som vanligt men jag plockar några mobilbilder, bara så att ni kan få en glimt av hur vår sommar har varit.Vi var en sväng till Kalmar för att hälsa på min bror......och Viggos kusin Oliver.Han har blivit en jäkel på att äta och ännu bättre på att leka pajas.Vi har träffat kompisar som åkt långväga för att gå på Skansen......och vi har träffat kompisar som bor nära.Mestadels har jag haft en glad bebis hemma......som ibland däckat av trötthet.Det är tur...

...att jag har en liten bebis hemma som kan sysselsätta mig när jag har tråkigt. Jag var snäll och tog med honom till kondiset och bjöd honom på lunch idag. Efter en stund fick vi sällskap av mamma K och baby L, för att ytterligare lite senare gå till BVC. Vi hade alltså haft en riktigt finfin dag.

Hur han tackar mig undrar ni? Som vanligt fick han krypa runt naken på vardagsrumsparketten för att lufta rumpan. Efter en stund kissar han för att sedan, likt en katt, försöka lapa i sig kisset. Jag bara: "Neeej! Ajaj!" och torkar upp med papper (som han får tag i och börjar tugga i sig).
Nu ska ni dock inte tro att snuskigheterna tar slut här. Jag håller på med tvätten och då passar han på att ta tag i toalettborsten eftersom den uppenbarligen ser ut som en rolig leksak. Alla vet ju hur fräscha sådana är så nu förväntar jag mig att han ska utveckla någon läskig sjukdom inom de närmsta 24 timmarna.
För att toppa allt detta läcker blöjan bajs medan han sitter och äter middag. Viggo bara: "Åh bajs! kladdigt och roligt!" *Hand - bajs - bord* och skrattar högt.

Nåväl. Jag har åtminstone varit sysselsatt.

hoppsan kerstin.

Vad tiden går snabbt ibland. 2 veckor sedan jag skrev ett inlägg senast och jag har fortfarande inget att komma med. Föruto att vi fått lägenheten såld. Och att Viggo charmar brallorna av de flesta.

RSS 2.0