lördag.

Lilla familjen här i Fruängen hade en supermysig förmiddag med god frukost, pyamaskalas och tupplurer. Min sambo tog ledigt från jobbet idag eftersom Viggo börjat få tokont i magen igen, så vi åkte alla tillsammans ut till Värmdö. Vi blev bjudna på sopplunch, te och tårta. Viggo fick sitt första kapital till sparkontot av sin gammelfarmor vilket ju var jättegulligt. Vi hade även tänkt ta lite kort men eftersom lilleman var ledsen så blev det inte av.
Kvällen kommer förhoppningsvis bli lugn med mjukisbyxor, film och pizza. Ja ni hörde rätt, jag äter skräpmat. igen.

I morgon kommer min käre far och hans livskamrat till Stockholm på visit, en dag för sent men lika efterlängtat ändå. Vi har inga direkta planer men man kanske skulle våga sig på ett restaurangbesök? Eller kanske inte, vi får se. Ska försöka lägga ut mer bilder så småningom, kanske i morgon.


uppstyrd mamma.

Det känns skönt att jag äntligen börjat förstå mig på försäkringsdjungeln och tecknat en till Viggo. Nu återstår kanske bara att försäkra mig själv? Det kan vara smart har jag insett såhär i efterhand.
Imorgon går jag till banken och ska även styra upp ett sparkonto åt Viggo. Då kan vi börja månadsspara lite, och om folk inte vet vad de ska köpa i present eller julklapp så gör en slant hit&dit god nytta. Det kan behövas när han blir 18 och vill flytta hemifrån. Det gäller att "ligga steget före", det har jag lärt mig som operationssjuksköterska.

slutar de aldrig att upphöra?

Särskrivningarna alltså. Var i Skärholmen idag och lunchade med mina svärföräldrar och såg flera exempel på de fruktade särskrivningarna. Dessa bilder är inte fotade av mig, utan lånade från skrivihop.nu:

                   

kors i taket.

Jag har nog inte skrivit det, men Viggo blev i förrgår som förbytt! Helt plötsligt ger han gensvar när vi pratar med honom, han ler stort åt i stort sett allt. När han är kinkig går det ibland att prata eller sjunga honom på gott humör och jag har vid några tillfällen lyckats lägga honom i sängen i vaket tillstånd och han har inte gallskrikit. Likaså babysittern har blivit accepterad. Intresseklubben antecknar? Men det känns faktiskt riktigt stort för mig. Eller för oss.

Min mor har varit på besök sen igår men har nyss lämnat Fruängen igen. Jag har ingen aning om hur jag ska fördriva dagen men svärmor ringde igår och ville träffa sitt barnbarn så det blir väl passande, Lenny jobbar ändå till 21 ikväll. Han jobbar även på lördag så jag&Viggo åker med mina svärföräldrar till Värmdö och hälsar på sambons farmor. Släktkalas för hela slanten. Fast med någon annans släkt, men utan sambon.

lite bilder.

Ska åka in till stan alldeles strax men tänkte först lägga ut lite bilder. Egentligen hade jag en jättecharmig bild men kom på att den kanske kan ses som.. jag vet inte vad, så jag återkommer med en mer censurerad version någon annan dag i framtiden. Jag bevisar här att Viggo faktiskt kan vara på gott humör han med. ibland.
 

väntan.

Det är nu 8 dagar kvar tills Viggo beräknas få sin lilla kusin, jag tycker tiden kan gå lite snabbare. Är så himla nyfiken på att få träffa det lilla underverket, se "vem" det är, träffa min bror & Angelica. Konstigt nog har jag nu kommit in i en period då jag blir helt berörd av förlossningar, såna som jag hör berättas för mig, på tv, eller bara tanken på min framtida bebis nummer 2. Förra veckan satt jag i soffan och stortjöt när jag kollade på "Sjukhuset" för det var så fint... Inte kunde jag tro det på förmiddagen fredag den 19e december.


emma gör vågen III.

Det känns som om det var evigheter sedan jag ställde mig på den förbannade vågen, men idag skedde det igen. Den visade på nedgång och jag har nu 1,7 kilo kvar till utgångsvikten och därmed delmål 1. Jag hade i ärlighetens namn trott att det skulle kräva mer jävlaranamma, uppoffringar & kämparglöd för att bli av med sina graviditetskilon men de rinner ju bara av kroppen. Mina dagliga promenader har sinat men jag ska verkligen försöka ta tag i det igen, lite fastare kroppsdelar kan ju inte skada.

Delmål 1: Nå utgångsvikten, dvs vikt före graviditet.
Delmål 2: -2 kg
Delmål 3: -5 kg
Delmål 4: -8 kg

Jag lever på hoppet.

småtimman.

I förmiddags passade jag på att sällskapa med min sambo in till söder, hem till Sussie närmare bestämt. Måste bekräfta att hissarna på tunnelbanestationerna luktar apa, det är ingen myt, annars gick den 11 minuter långa resan smärtfritt. Väl hos Sussie lunchade vi på lyxpasta och åt lite fredagsglass, för att lite senare åka hem och träffa Karin. Hon är så snäll som förgyller min vardag med gott sällskap och intensivkurser i nödvändigheter. Min sambo löste av Karin och vi har inte gjort mer än att slöa i soffan.



Som ett avslut på dagens bloggande vill jag slå ett slag för "Vyssan Lull" för spjälsängar, utan dom hade vi inte fått mycket sömn. I natt fick jag dock ligga ganska länge och vagga sängen för att Viggo skulle somna. Lite senare vaknar jag av att jag ligger och vyssar&vaggar min sambo men ber snabbt om ursäkt för detta. Ytterligare en stund senare vaknar jag av att jag istället ligger och (ganska våldsamt) puttar sambons huvud fram och tillbaka, konstigt nog vaknade han inte utan snarkade vidare. Vad är det med mäns förmåga att kunna sova sig igenom det mesta?


oh well.

Trots det mulna vädret är det en fin dag idag, det känns så i hjärtat. Hade jag varit rikare och bott i Las Vegas hade jag gift mig på stört, en sån dag är det idag! Inte illa pinkat om man heter Familjen Antibiotika.


tisdagsfasoner.

Jahapp, nu har vi slutligen beslutat att byta BVC och distriktssköterska. Droppen blev idag då Viggos variga och svullna ögon kom på tal. Historien kan göras lång men jag väljer att inte dra den alls.
Annars rullar dagarna på här hemma i Fruängen, ibland ledsen bebis, ibland glad bebis. Mitt schema är planerat för veckan och jag har saker att göra hela tiden. På torsdag tex ska jag åka tunnelbana för första gången, så om någon vill se en nervös mamma är ni välkomna att komma & titta!

 


söndag.

Efter en skrikig och tröttsam morgon och förmiddag åkte lilla familjen till Rusta för att tröstshoppa lite och Viggo blev from som ett lamm. Lite senare på dagen kom som planerat Karin och Inger på besök men dessvärre fick Lina förhinder. Viggo blev bortskämd med finfina presenter, en overall, filt och presentkort på polarn&pyret. Det var en väldigt trevlig eftermiddag, det är så himla roligt att få främmande.



När jag ändå håller på att lägga in bilder passar jag på att visa två stycken från gårdagen.





   

fullt hus.

Tills för en liten stund sen hade vi fint främmande här i Fruängen. Veronica med sonen Alvin, Sussie och Omar med barnen Cassandra och Yonathan närmare bestämt. Vi har setat här i soffan och utbytt erfarenheter, fikat och bara haft det mysigt. Det var jätteroligt att få se lille Alvin, inte nog med att han var otroligt söt, han var så himla lugn och stillsam. Viggo fick en lite sen julklapp också så det tackar vi och bockar för.
Förutom besöket så har dagen bjudit på ännu en positiv händelse. Åkte till Babyland i förmiddags för att köpa en ny napp som vår barnmorska rekommenderat. Tro't eller ej men Viggo verkar faktiskt gilla den. Dock vågar jag inte ropa hej riktigt än!
Kvällen bjuder på restaurangbesök inne på Söder, vi tänkte slå på stort och premiäråka kommunalt samt gå på "riktig" restaurang. Vi är smarta nog att äta på ett ställe nära Sussie utifall Viggo är gapig och vi måste ta med maten därifrån.

Update 19.02
Nu är vi åter från restaurangen men vi tog faktiskt bilen in, hade glömt att vi hade lånat en sån över helgen. Det blev en väldigt lyckad middag måste jag säga. Det var inte alls mycket folk där och servitrisen var supertrevlig, gav oss ett mysigt bord i hörnet så vi skulle få vara ifred. Maten gick snabbt att få in och var hur god som helst, Viggo låg snällt i sin vagn och sov hela besöket. Visserligen slevade vi i oss maten men det har blivit mer regel än undantag sedan vi blev föräldrar.


räddaren i nöden.

Som jag tidigare nämnde så har Familjeliv hjälpt mig med svar som jag annars slitit mig i håret för, som tex hur man kan lindra magont, få barnet att sova osv. Dagens räddning däremot har varit Mora Träsk, ja, fråga inte... Barnsånger är lätta att sjunga med i, gjorde mig på gott humör även fast Viggos magont kanske inte försvann av det. Ja jösses, inte kunde jag för 1 år sen tro att "Fånt ja en körv.." kunde rädda en dag. Dethär är kanske ännu en grej som kanske inte bör avslöjas i bloggen? :)

På BVC vägde vi stora gossen som nu är uppe i härliga 5480 gram, mäta gör vi kanske på tisdag då jag ska dit nästa gång. Hon sa att Viggos hormonprickar ser "heelt normala ut" och inte alls så farligt som jag tycker. Hans vätskande öga beror enligt henne på trånga tårkanaler och inte alls ögoninfektion. Skönt.

Update 21.20
Glömde nämna att Viggo nog har kolik, lilla stackare. Det gör så fruktansvärt ont i själen när han har ont och inget jag gör verkar hjälpa, bortsett från ammning men det kan man inte göra 24 tmmar om dygnet. Man kan bli tokig för mindre. Semper magdroppar var ju som en fis i rymden, hjälper inte ett dugg.

mammabloggar.

Fick en jättegullig "award" av Carro idag, precis var jag behövde just nu faktiskt! Tusen tack rara du.


Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den!

Först måste jag bekänna att jag inte läser så många mammabloggar. Eller, jag läser ju flera bloggar dagligen, men det är bara ett fåtal som jag återkommande går in på.

Carro - Mamma till Tilde
Maria - Mamma till Edda
Hjärtemammas - Mamma till "M"
Annlouise - Mamma till Charlie
Cecilia -  Mamma till Bonnie

Update 20.40
Vill bara slå ett slag för "Familjeliv", den sidan gjorde mig på många sätt lite lugnare igår kväll och idag. Det känns skönt att veta att fler än jag känner att mammalivet inte alltid är en dans på rosor. Nu har jag erkänt det också, Gud förbjude!
Imorgon ska vi till BVC och kolla upp Viggos "hormonprickar" som bara blir fler och fler och sprider sig på kroppen. Nu har han även åkt på en ögoninflammation stackaren, ena ögat får han knappt upp och det varar mycket. Idag har han varit så förtvivlat ledsen att han låg vid bröstet 3 timmar i sträck, slå det den som kan!...

hmm.

Vissa dagar är upp, andra dagar är ner. Gårdagen och kanske lite idag präglas snarare av det senare. Därför struntar jag i orden och lägger in någon bild. Viggo kallas numer Pricken.
    

fina dagen.

Äntligen, äntligen vågade jag mig ut bland folk tillsammans med Viggo. Premiären ägde rum i Skärholmen och han skötte sig exemplariskt, var på gott humör och sov så fint. Han har faktiskt varit världens bästa bebis idag, nog för att han är det altid, men idag har han varit så lugn och inte alls haft särskilt ont i magen. Tog jag vara på dagen och vilade mig? Icke sa Nicke men det kanske kommer flera dagar som denna.
I morgon lägger jag ut lite bilder på Viggolicious, shoppingen och kanske en å annan på fab-mama..

Bläddrade förresten i en såndär "babybok" i skärholmen men den kostade 238:- vilket jag tycker är ganska saftigt. Väl hemma gick jag in på Adlibris och klickade hem samma bok för endast 125:-. Det kallar jag ett bra köp.

bilder.

Har provtagit några bilder med kameran, kameran är bra. Nu saknas bara kompetensen.
  

emma gör vågen II.

Trots mitt fusk då&då ställde jag mig på vågen i morse men förväntade mig ingenting. Den visade dock att jag ändå gått ner 1,5 kg på 2 veckor så nu är jag fortsatt motiverad att gå på mina promenader. 3 kg kvar alltså. När (om) jag når samma vikt som före graviditeten ska jag unna mig något fint, eller kanske ett frisörbesök. Men dethär med frisörer är ju ett gissel, jag har ingenstans att gå där jag känner fullt förtroende. Det absolut värsta stället är Hårgänget på söder, det misstaget gör jag inte om igen.


hallelujah moment.

Tro't eller ej men hela lägenheten är städad, tvätten är tvättad och vi känner oss relativt utvilade. Jag har plöjt igenom nästan hela instruktionsboken för min nya kamera (jag är en geek) men förvänta er inga proffsfoton. Det kan ni vänta er först efter att jag blivit upplärd av Karin & Veronica. Lägenheten nämnde jag ja, trots att den är så grundligt städad så känns den fortfarande inte rolig. Den känns jäkligt tråkig tillochmed, jag skyller allt på vår granne som har byggt om sin lägenhet så fint. Denna ljuva avundsjuka, den smakar så bittert.

en fråga.

Till alla ni mammor som läser min blogg har jag en fråga! Är det "normalt" att bebisen vill ligga vid bröstet i timtal? I stort sett all vaken tid, för att inte bli missnöjd och skrika? Det känns som jag inte gör annat än sitter i soffan med honom. Alla som svarar belönar jag med en kram!

lite rödare, lite svettigare.

Ännu en dag då jag fått ändan ur vagnen och faktiskt begett mig ut på en promenad. Idag kändes sträckan lite jobbigare, vet inte om det berodde på snömodden eller på min bekväma hund. Hon ogillar verkligen allt vad snö, vatten och kyla heter så halva vägen gick hon och surade med svansen mellan benen, andra halvan fick hon åka vagn.
Imorse förresten var vi till BVC igen och fick några goda råd, magdroppar ordinerade och vägde Viggo. Han väger nu härliga 5280 gram. I skrivande stund ligger han och sover nöjd i min famn, det var på tiden...


Kameran ja. Jag drog tillbaka beställningen eftersom jag hittade samma kamera på en affär på Götgatan. Bra va? Ska åka in och köpa den i morgon. Då jäklar. Tills vidare får ni hålla tillgodo med bilder från min mobilkamera. Här nedan en bild på Viggo & kusinVitamin.


hurtbulle.

Vaknade i morse, tog en titt i spegeln och tänkte "nu får det vara nog!". Mina extrakilon måste bort och helst nu. Det är lustigt dethär med min "kroppsfixering". Under graviditeten var jag jätterädd för hur jag skulle se ut efter förlossningen, alla extra kilon, hur magen skulle se ut, om jag skulle få bristningar osv. Dagen efter förlossningen kollade jag mig däremot i spegeln och tänkte  "Wow, jag är ju jättefin!", strövade runt på sjukhuset med ett enormt självförtroende som jag inte alls kände igen. Så oerhört stolt över mig själv och min kropp som klarat av dendär resan. Nu har jag dock landat, ställt mig på vågen och insett fakta. Med det inte sagt att jag tappat självförtroendet, men jag behöver komma i form.
Sagt och gjort. Kom precis in från en rask promenad i det härliga vädret, såg ut som en enormt rosig snögubbe efteråt men med ett väldigt nöjt sinne och en lika nöjd bebis. Viggolicious sov hela vägen så dethär ska jag försöker göra till en rutin.


vad nu?

I morse när jag slog upp mina blå kollade jag som alltid hur mycket klockan var och blev alldeles förskräckt! Klockan visade 06.00 vilket betydde att Viggo sovit sen midnatt och därmed hade även jag fått 6 timmars sömn. Så länge har jag inte sovit sen innan jag blev gravid, det var verkligen lycka för mig. Resten av dagen har följt samma fina spår och jag har haft besök av syster, hennes son och så vår mamma. Åt alldeles för mycket kakor men nu får det vara slut med det, skärpning Emma!

Nästa vecka stryker jag mitt "besöksförbud" hemma och ni är alla varmt välkomna hem till oss. Puss och kärlek.

Update 18.30
Men hur typiskt är det inte att min kamera som jag beställt är slut hos leverantören? Betalningen har de såklart håvat in men de kan inte ge ett datum för leverans. Så himla dåligt, det känns som tiden bara rinner och jag har fortfarande inga bedårande babykort. Nu ska jag skriva ett e-mail och säga att jag vill häva köpet om de inte kan leverera inom en vecka.

väntans tider.

Insåg för hundrade gången hur tråkigt det är att vår kamera bestämt sig för att bråka. Visserligen har vi hela livet framför oss men dehär första 3 veckorna känns så himla fina & värdefulla och det är synd att inte kunna fånga det på bild. Vår nya kamera borde nog däremot komma snart, helst innan fredag om jag får säga mitt.

Dagen har förutom ovanstående saknad varit till belåtenhet. Viggo har varit ganska mycket vaken men somnade precis till lite. Visserligen någon period av grinighet men då gick vi ut i det härliga vädret som visade -0.8 grader. Optimistisk som jag var struntade jag i både mössa, vantar och halsduk, inte så smart kanske för det blåste en del. Lagom när vi parkerat vagnen i hallen och slängt in en matlåda i micron blev det världens snöstorm ute. Kanske inte världens, men ändå. Det kallar jag timing.

sömnbrist.

Som jag och min syster pratat om borde det finnas en manual för "hur man bäst tar hand om en bebis". Det vore super och jag skulle betala en förmögenhet för det. Nu får jag hålla tillgodo med goda tips&råd vilket inte heller är fy skam. Jag önskar bara att jag kände fler mammor här i Stockholm, får hoppas på att träffa någon på föräldragruppen som borde starta när som helst nu. Annars ligger inte heller Västerås för långt borta.

Viggolicious har varit bråkig i stort sett hela natten vilket innebär att jag sovit ungefär 2 timmar i natt. När han väl slumrat till i min famn och jag försöker lägga honom så vaknar han såklart. Jättesur. Jag hoppas att jag lär mig kunna somna när han ligger hos mig. Gör man det?

Update 22.18
Vi gör framsteg ikväll för Viggo sover faktiskt mellan måltiderna, som visserligen sker med max 2 timmars mellanrum. Men ändå. Hoppas han sover i natt.
förra veckan kollade jag på en mängd olika filmer, tänkte tipsa om 4 stycken:

"The curious case of Benjamin Button"- En drama som handlar om Benjamin Button, en man som åldras baklänges. Jäpp, det låter konstigt men den var verkligen sevärd. Får betyget stark 4 av 5 möjliga. Läs mer om filmen här.

"How to lose friends & alienate people"- En komedi om en brittisk journalist som försöker lyckas på den hetaste skvallertidningen i New York. Får betyget 3 av 5 möjliga, men vill ändå rekommendera den. Läs mer om filmen här.

"Made of honor"- En romantisk komedi med Patrick Dempsey i huvudrollen. Need i say more? Länk för den som vill läsa mer om filmen här.

"Ten inch hero"- En film för den som behöver fördriva tid, kanske medan man väntar ut magsjuka eller en envis förkylning? Om ett gäng ungdomar som jobbar på ett cafe, men den är roligare än vad jag får den att låta. Bristen av engagemang är total klockan 22.29 en måndagkväll.

lite senare.

Kameran är nu beställd så till er som väntar på bilder kan jag säga att de kommer. Ska försöka lära mig ta kort också, jag är varken särskilt tekniskt begåvad eller duktig på att se vad som blir "bra" bilder. Dessutom kan jag inga bildbehandlingsprogram så om någon har tid över så får ni gärna lära mig!

Bebisupdate: Om man tycker att oron är stor under graviditeten, så kan jag tala om att det är inget mot den oro som uppkommer när barnet är fött. Det skär i hjärtat när Viggo skriker och jag inte vet vad som är fel. Ingenting hjälper och jag har inga "supertricks" som alla andra mammor verkar ha, ni vet, något litet knep som får deras bebis att tystna på en sekund. Lilleman har dessutom fått fullt av blemmor i ansiktet, hormonprickar kallas det tydligen. Tack för internet, utan det hade jag trott att han var supersjuk. 

update 21.08
Läste en blogg för en stund sen ang lägenheter och viljan att flytta till något nytt. Precis så känner ju jag också så jag trillade in på hemnet. Då ser jag att min granne i samma trapp ska sälja sin lägenhet, en likadan som vår. De har däremot byggt om i stort sett hela sin lägenhet och den blev hur fin som helst och allt var så genomtänkt, smart och snyggt. Så nu sitter jag här lite bitter & avundsjuk. Men är det värt att bygga om och totalrenovera, om vi ändå ska köpa större om 1 år?
De hade en snygg skohylla som jag skulle vilja bygga. Eller så kanske min syster kan bygga en åt mig? :)


bummer.

För andra gången lämnade vi bort Viggolito till farmor & farfar för att åka iväg och handla i 1,5 timma. Det blev inte så mysigt som vi tänkt oss utan mer speed-shopping där vi stressade till höger och vänster. Hittade dock ingenting av det vi skulle köpa: Klänningen var slut i min storlek, alla kläder jag provade satt dåligt och kameran jag spanat in var slut på Elgiganten. Så typiskt. Jag vet inte om det är en yrkesskada, men jag är så himla rädd för RS-virus, det är därför jag inte vill ta med Viggo på äventyr riktigt än.

Gunnars besök förresten var trevligt, av någon anledning fick det mig att sakna Västerås ytterligare. Det, och så vännerna där "hemma" såklart. Nu vankas det middag, och efterrätt så småningom. Hittade nämligen dethär i barnvagnen igår kväll..


vinterkyla.

Natten har varit som vanligt, några timmars sömn följt av några timmars skrik och gråt. Ett besök till BVC klarades av i morse och det visade sig att Viggo blivit stora killen och väger nu 4960 gram och mäter ståtliga 57,5 cm. Man kan ju bara undra var dethär ska sluta... Vi passade på att promenera runt i Fruängen när vi ändå var på språng, trots de kalla 8 minusgraderna var det väldigt skönt att få röra lite på sig. Ännu mer promenad blir det i eftermiddag då Gunnar kommer och tittar på det lilla underverket.

Promenader, mindre portioner mat och kraftigt reducerat intag av onyttigheter var det jag lovade mig själv. Hittills går det rätt okej men godissuget är enormt. Jag vet inte om det beror på tristess, ammningen eller att jag inte "får" äta. Jag vet bara att det vore så gott med en ask Alladin just nu.

Update 13.54
Läste en artikel om att "pimpa" sin barnvagn, vilket jag kan tycka är ganska roligt. Det är ett bra tidsfördriv och gör vagnen lite roligare. Det lustiga är dock folk som blir så upprörda över detta "förskräckliga beteende" och tar sig tid att skriva kommentarer på artikeln. Tex:

"Inlagd av: Yaxao, 2008-10-29 14:07

Nu ska alla barnvagn vara pimpad annars kan man lika väl gå och dö eller....?? det dummaste ideen jag har hört... barn vagn ska vara skön för barnen inget mer.... "

Hur kul som helst tycker jag. Hon/han sitter förmodligen i en skitful bil som startar i ur och skur, går runt i fula skor som däremot är väldigt komfortabla och sitter med malätna möbler som däremot är väldigt funktionella. Jag däremot gillar kombinationen snyggt & funktionellt.


nyårsdagen.

Nu har jag återhämtat krafter genom att sova alldeles för mycket och suttit i soffan och tittat på lite filmer. Gårdagens nyårsfirande var väldigt trevlig och följde samma tradition som de två föregående, nämligen i svärmors och svärfars sällskap. Vi bjöd på en stillsam middag, följt av efterrätt, ost&kex, vin för de som kunde dricka det, sällskapsspel och bildvisning. Dethär med diabilder&projektor är ju så himla kul egentligen, lite som bio och nostalgi i ett.



Jag upplevde förresten att det inte var lika mycket fyrverkerier i år som tidigare år? Lika bra det tycker jag. Dels är jag lite rädd för fyrverkerier och smällare, dels är det synd om alla hundar som är skotträdda. Därtill kommer även de fria djuren i skogens rädsla och de olyckor som inträffar. MEN. De är fina att titta på, det kan jag inte sticka under stol med. Fyrverkerierna alltså, inte olyckorna.

2009.

Natten har bestått av eviga tröstförsök åt Viggo och jag har inte sovit många timmar. Alltså är jag trött och ska ligga i soffan hela dagen och kolla på film. Han är visserligen grinig idag också så jag slutar med mina antibiotika och hoppas att all gråt går över. Hoppas nu haft ett fint nyår, jag skriver om mitt vid ett senare tillfälle.

Grattis lillkusin 3 år!!


RSS 2.0