tisdagsslit.

Äntligen är lägenheten fotograferad inför försäljningen. Det var mycket slit och städning men jag antar att det kommer krävas ännu mer inför visningen. Annonsen kommer ut på hemnet på torsdag om allt går som planerat, kolla gärna in den.

Viggo tar sig fram som en liten virvelvind på golvet och inget får längre stå orört. Det är så roligt att se honom nöjd och han är så himla nyfiken! Alla som inte träffat honom på länge får faktiskt lov att ta sig hit och kolla på mirakelbebisen.
Nu lite frisk luft innan nattning.


veckan som varit.

Aldrig har vi väl varit ute så mycket som de senaste dagarna men har mest hållt oss i skuggan. Viggo har fått doppa fötterna både i Årstaviken och Långsjön, träffat massor av andra barn & varit på utflykter. Jag väljer att presentera veckan i bilder.


...

Chokladbollsfrukost, skåprensning, promenad & fika. Ungefär så vill jag sammanfatta dagen som varit. I morgon hoppas jag på solsken så vi kan åka till Skansen och få lite motion. Om det regnar ska vi passa på att städa bort gammalt skräp eftersom de kommer hit och fotograferar lägenhten nästa vecka. Den som är sugen på ny lägenhet, eller bara nyfiken på att se hur vi bor, kan kika in på hemnet framöver!


En snabbis.

Ryktena säger att jag blivit dålig på att uppdatera bloggen, så här kommer ett kort inlägg. Viggo har börjat ta sig fram nu, målinriktad ocxh snabb. Den nya favoriten är CD-skivorna. Det räcker inte med bara en skiva, nej, här rivs det tills hyllorna är tomma!

 


sommartider, hej, hej.


Om man tittar noga kan man se 2 av hans 3 tänder. Som små risgryn, jättesöta.


Bloggtorkan här är lika uppenbar som mina döda fönsterväxter. Kanske för att all energi går åt till att överleva värmen och leva livet. 
I morgon bär det iväg till fotografen med Viggo, är det inte typiskt att hans annars så lena hud plötsligt är täckt med konstiga utslag? Nåväl, det är fortfarande Viggo vi pratar om. Jag menar alltså att hans skönhet är oslagbar oavsett.

RSS 2.0