söndag. typiskt också.

Gårdagen bjöd på biobesök med min vän Thomas, "Up in the air" hette visst filmen. Den var trevlig men Thomas och jag klaffar inte riktigt som biosällskap. Jag gillar att prata under filmens gång, lite tyst bör tilläggas. Det finns alltid saker som måste kommenteras eller något man undrar över. Efter filmen fick jag minsann höra att jag är dryg som håller på och pratar under filmen, dessutom fick jag höra att det är irriterande att jag pratar för mycket över huvud taget. Visserligen syftade han på att jag gärna avbryter och pratar om något annat men hmm, sån är ju jag. Emma i ett nötskal. jag hävdar bestämt att det är del av min charm!

Kommentarer
Postat av: Karin

men Emma..det är verboten att prata på bio!..det är ju en oskriven lag..=)

2010-02-07 @ 21:46:01
URL: http://www.soija.se/
Postat av: Amelie

Du pratar ju inte för mycket! Däremot är det faktiskt drygt att prata på bio, om det inte är en dålig film. Enstaka kommentarer möjligen, men samtal är nog inte min grej heller.

Förresten, när vi var på Avatar så var det ett mongo som satt bredvid mig och drog upp mobilen med lysande jättedisplay och bländade både mig och Simon ett tiotal gånger under föreställningen. Vafan!

2010-02-07 @ 21:49:39
URL: http://monamelie.blogg.se/
Postat av: Emma

Men jo, man måste få kommentera saker emellanåt, om man viskar tyst :) Man kommer alltid på så smarta saker att säga under filmer och då får jag adhd om jag måste sitta tyst.

2010-02-08 @ 21:25:09
URL: http://milkandapples.blogg.se/
Postat av: Amelie

Hahaha ja men sånt är okej.

2010-02-09 @ 10:28:07
URL: http://monamelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0