det är mycket nu.

I morse var vi väldigt på allerten så vi knatade hem till Långbromamman. Där hemma var det lite mer mañana, mañana så jag passadet på att sitta på hennes veranda och njuta av det fina vädret. En liten promenad senare var vi i Älvsjö för att gå på dockteatern som vi planerat in. Själv tyckte jag att den var mysig men Viggo hade nog behövt lite mer action, han lessnade efter 10 minuter redan. 
Förresten fick jag ett samtal i morse från kommunen som meddelade att Viggo fått plats på en förskola. Förskolan ligger alldeles intill vårt hem och jag ska gå dit kl 15 på ett litet studiebesök. Håll tummarna!

Sist men inte minst vill jag berätta att jag & Viggo fastnade i hissen i morse, hur läskigt var inte det?! Jag var så himla glad och nöjd över att påklädningen gick så smidigt och jag var lugn, så lugn. Sen bara "pang, bom", hissen hoppade till och stannade. Jag fick lite hjärtklappning och började svettas i takt med att jag höll in larmknappen, men vi överlevde traumat. Däremot är hissen ännu inte reparerad och en sak ska jag tala om för er. Det var galet jobbigt att bära skötväska, matkasse och 12 kilo Viggo uppför alla trappar (5e våningen). Det blir ingen crosstrainer för mig ikväll).


Kommentarer
Postat av: mamma

Hur länge fick du sitta fast ??? Stackare,jag kommer i fortsättningen ta trapporna usch för hissar. Håller tummarna för ett bra dagis kram.

2010-03-10 @ 16:17:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0