woho!

Efter 8 dagar på vift tittade fjärrkontrollen fram igen. Pappa - Viggo, 1 - 0.

Ujuj.

Gah. Vissa dagar känner jag bara för att lägga mig i sängen och dra något gammalt över mig. Det har varit en lång dag som avslutas med att släppa iväg pappan till jobbet och försöka roa en rätt så grinig unge. Det här med grinigheter har det blivit mycket av den sista tiden, kan det vara en fas tro? Existerar terrible two?

5 av 5

I 7 minusgrader har jag idag invigit min nya jacka från Didriksons. Den kändes lite tunn men var riktigt skön och varm, jag ger den betyget 5 snöflingor av 5 möjliga. Fast med ett litet minus för att de inte är särskilt snygga tycker jag. Men i år går komfort före fåfänga.


VAB-måndag

Jahapp, VAB idag igen och inte ens en sovmorgon kunde han unna familjen. I stället sitter vi i soffan med "Pippi på cirkus" som går på repeat. Den här gången är det ögoninflammation med samma sorts rinnande snusk som förra gången. Nåja, jag roar mig under tiden med att läsa andra bloggar och irritera mig på diverse särskrivningar, smaka på den här t.ex: "ljusstaks fram ställning."

home sweet home.

Precis som Karin säger så kan heller inte jag låta bli att unna varför man inte unnar sig spa lite oftare. Så otroligt välgörande på alla sätt. Nu har jag varit hemma i knappt en halvtimma och känner mig uttråkad. Dessutom har jag absolut mått bättre i mina dagar, för tillfället sitter jag i soffan som en zombie och vill inte röra mig mer än nödvändigt. Det är tur att jag blir rejält bortskämd av Lenny (och andra nära & Kära för den delen).

Puss

Hela centralen luktar pepparkaka, konstigt...

dsc04863 (MMS)

Hela centralen luktar pepparkaka, konstigt. Nu befinner vi oss på hotellet i uppsala och ska snart bege oss till SPA. Återkommer.


O.M.G.

Herregud. Det första jag ska göra i morgon när jag träffar Karin 08.20 på centralen är att ta med henne till närmsta Pressbyrå. Och banne dom om det inte finns Brämhults juice i kyldisken. Gärna äppelsin, färspressad äppeljuice eller apelsin + hallon. Jag menar: Kolla bara!!


Ibland har man tur.

Jag har så härliga grannar, det är det inte alla som har. Jag fick låna deras fjärrkontroll till digitalboxen en snabbis så att jag kunde sätta på TV4. Det gäller att ladda för Idol-kväll i god tid. Chipsskål: check! Coca Cola: check! Skitfula hemmakläder: check!

Puss och trevlig kväll alla rara!

kvalitetstid.

Såhär inför första advent smygstartade vi lite med pepparkaksbak idag. Visserligen en lightvariant av bakning men ändå. I morgon åker jag och fina Karin till Uppsala för SPA och övernattning så det kommer inte hinnas med något adventpysslande här hemma. Som jag har längtat efter den här helgen, fina Uppsala, fina Karin!

torsdagsafton.

Min högsta önskan, just idag, är att hitta fjärrkontrollen till vår digitalbox. Den har varit borta i fyra, fem dagar men det är inte förrän nu jag saknar den. Jag trodde Viggo hade växt upp och slutat med att gömma saker. Nåja, man borde ju kunna köpa en ny någonstans?

Äntligen får snön ligga kvar och jag bäddade tidigare ner Viggo i pulkan och tog en promenad. Fina overallen åkte på, alla måste sett att den var ny för lapparna hänger fortfarande kvar på bröstfickan. "Sicken skrytmamma", tänkte säkert folk.

hej mitt vinterland.. tralala..

Helgen närmar sig med stormsteg och jag ser verkligen fram emot den. Kommer kännas lite tomt att vara utan Viggo men rätt skönt ändå att få gå på toaletten i fred (förutsatt att Karin inte blir för sällskapssjuk). Ska försöka köpa lite julklappar också men framför allt köpa mig ett par skor som kan hålla mina fötter varma i vinter. Varmt och funktionellt är årets tema!


murrikurri.

Det var värst vad alla går och blir magsjuka till höger och vänster. Två gånger har vi haft den på besök i år, låt oss slippa nu. Peppar, peppar. Annars finns inget att rapportera från härliga Hägersten, annat än att Viggo blivit en fena på att pilla upp saker i näsan. Pärlor, paljetter, russin- det är inte så kinkigt vad det är, allt går bra!

Har lärt Viggo att säga "cheeeese" när man ska bli fotograferad. Det vet ju alla att man ser ut att le naturligt och vackert då! Visst då?


måndagsklubben antecknar.Han har blivit stor va, lilla skogsmulle? Han låter hälsa genom sin trötta mamma att han mår fint och vardagen flyter på. I helgen vankas det pepparkaksbak, kanske ska man våga sig på ett pepparkakshus? Får se hur mycket som hinns med, den här mamman åker till Uppsala med fina Karin också. SPA står på schemat, ja tack!


RSS 2.0