Tips mottages!

Viggos bokhylla behöver uppdateras med nya böcker. Har ni några tips på roliga böcker till blivande 3-åringar? De får gärna vara på vers.

torsdag.

Jag bläddrade i nya HM-katalogen hos en kompis igår och hittade så mycket fint. I vanliga fall brukarjag aldrig beställa via postorder men jag ska göra ett undantag. Som plåster på såren alltså. Med mjölkstockning, 39 grader feber, ordinerat sängläge och hungrig bebis tycker jag att jag förtjänar det trots att jag är fattigare än en kyrkråtta.


onsdag.

Nä, men om man ska ägna dagen åt att ha feber och mjölkstockning kanske. Det låter ju jäkligt skoj!

Myskväll hos farmor & farfar.

img_0038 (MMS)

Myskväll hos farmor & farfar. Ena handen i bandage, andra handen i chipsskålen. Precis som det ska vara när det är fredagsmys... eh... sommarlov. Ruben. Det är förresten namnet på det nya tillskottet i familjen <3.


Pff.

När jag för en stund sen var ute och kände mig sommarfin i klänning började jag småprata med en tjej. Vi kom givetvis in på vädret och jag sa att det var väldigt varmt och kladdigt, varpå hon svarade: "Ja, och det måste ju vara ännu värre för dig med magen och allt".
MEEOOW! Vad fasiken menade hon med det, ser jag så himla gravid ut fortfarande?! Egentligen ville jag sparka henne på smalbenet men uppfostrad som jag är så ryckte jag bara på axlarna och log.

Så var humöret nere vid fotknölarna igen. Men å andra sidan vet jag att det är bara för mig att gå förbi spegeln igen och betrakta den smala, fina magen. Min självbild kanske inte stämmer så väl överens med verkligheten (tydligen) men det är väl klart att man känner sig snärt och läcker såhär 1,5 vecka efter förlossningen, eller?!

Jag är förälskad. I min familj. Min man. M...

img_4356 (MMS)

Jag är förälskad. I min familj. Min man. Mina barn. Åh, mina barn! Och jag är så tacksam för alla fina människor i mitt liv, för allt stöd jag får. För min andra familj som finns där i vått&torrt. För mina fina vänner.


Nu har vi landat här hemma. Planen var att...

img_8192 (MMS)

Nu har vi landat här hemma. Planen var att kolla på en film men då bestämde sig sparven för att hålla sig riktigt vaken. Söta som få, de där bebisarna :)


Sitter och andas igenom värkar i den sköna...

img_7517 (MMS)

Sitter och andas igenom värkar i den sköna sommarkvällen. Lillebror verkar vara en lurig en så vi väntar oss ingen brådska. På återseende.


Lite uppdatering.

Vi var inne på förlossningen en sväng i förmiddags för en kontroll att allt såg bra ut och det gjorde det. Vi gick iväg på en promenad på 2,5 timme för att senare åka tillbaka in till sjukhuset. Inte mycket hade hänt så jag blev hemskickad med starka värktabletter för att kunna vila.

Nu är värkarna igång, igen, men inte med dödande intensitet. Vi åker in till söder nu och äter middag och skingrar tankarna. Viggo har det väldigt bra med farmor, farfar, faster och kusinerna. De har varit på Skansenakvariet och klappat ormar minsann!! Fina, underbara unge vad jag saknar dig!


väntar, väntar..

Ja, det börjar närma sig nu. Dock hade jag väntat mig lite mer pang - bom - färdigt men det verkar mest sega sig fram. Håll tummarna för oss nu kära vänner!

Åh spännande, härliga lördag!

 

Ser ni den här krabaten? Han är inte bara väldigt söt, han är ordningssam också. I morse insåg han att det var dags att städa sitt rum och tog tag i det på eget bevåg. Han satte sin far i arbetet och sa åt honom att plocka ihop tågbanan medan han själv samlade ihop alla bilar i lådan.
Ja jösses, det är inte klokt hur stolt man kan bli över sitt barn!

RSS 2.0