torsdag.Bild från Astrid Lindgrens värld. Fina Viggo hade en fantastisk dag tillsammans med faster, kusiner, morbror och ännu fler kusiner.


Jag spenderar så mycket tid hemma nu så ja...

img_6668 (MMS)

Jag spenderar så mycket tid hemma nu så jag känner verkligen för att göra om lite i lägenheten. Behöver mer färg. Som den här (suddiga) sittpuffen från Bolagret t.ex! Vill även byta matta (igen) eftersom det ju är rätt snuskigt med ryamatta. Har sett en jättesnygg på IKEA som skulle passa fint, som inte dammar lika mycket.  Nej hörrni. Mycket färg gör en glad!


Det är lite exotiskt här i Hägersten mella...

img_0161 (MMS)

Det är lite exotiskt här i Hägersten mellan varven. Inte varje dag man står öga mot öga med kameler. Viggo och jag har varit på gymnastik och ska snart gå till brandstationen där det är öppet hus.


Han har ju inte direkt någon dålig aptit, ...

img_6636 (MMS)

Han har ju inte direkt någon dålig aptit, så kan man säga. 2 månader gammal, glad, jollrande och härlig! Har man en gång snosat i hans härliga hår och pussat hans runda kinder kan man inte sluta, det är ett som är säkert!


torsdag, fredag, lördag eller söndag. Same same.

I flera dagar hade jag planerat in torsdagen (idag) som en shoppingdag med två vänner. Resultatet? Ett par strumpbyxor, en "snutte" till Ruben och en förvisso väldigt mysig lunch. Man kan inte få allt här i livet!

Ruben blev godkänd på 8 veckors-kontrollen på BVC. Svarsleenden: check! Lyfta på huvudet: check! Hans omlottliggande skallben rättat till sig: check! Han är nu uppe i 6930 härliga gram och mäter 63 ståtliga cm. Stora, fina, ljuvliga Ruben.

Annars har vi klarat av att steka pannkakor, städa och ge Ruben en rejäl smäll i huvudet idag. Jag tänker inte berätta vem den skyldiga var men han är ungefär tre äpplen hög. Känns lite taskigt att hänga ut folk i bloggen bara sådär.


När Viggo är uttråkad är en sax och reklam...

img_2571 (MMS)

När Viggo är uttråkad är en sax och reklamblad allt han behöver. Dom kräver inte så mycket, barn.  Förresten. Många som träffar Ruben kommenterar hans hårfärg, att han är rödlätt. Idag träffade jag min vän Sussie som sa att Ruben är "strawberry blond", det lät så fint. Så gulligt. <3


Lillen sover i vagnen medan vi andra stros...

img_8719 (MMS)

Lillen sover i vagnen medan vi andra strosar runt och lunchar i Skärholmen. Unnar mig onödig lyx som badbomber och handkräm. Drömmer fortfarande om småstad och granne med svärföräldrarna.


Nattsuddar.

För att kunna koppla av om kvällarna har jag dammat av min symaskin och gamla tyger. Har inte tillräckligt med energi för att sy stora saker men lite smått som en snutte/leksak till Ruben och några ärtpåsar. Nu har jag inga fler förslag på enkla saker att sy, tips någon?
 

RSS 2.0