spänningen stiger i Hägersten.

(Bilden föreställer inte Viggo, utan är lånad av Anne Geddes).



Just nu håller vi här hemma på med något som vi kallar "projekt lycklig och utsövd bebis", allt efter denna Anna Wahlgrens sömnteori. Vi hade tänkt att köpa hennes bok "Barnaboken" men hittade på hennes hemsida en sammanfattning av standardmodellen vilken vi nu försöker tillämpa. Det kändes som om sammanfattningen var ungefär lika omfattande som FASS och kräver ett helt företag för att genomföra, så vi har nog hoppat över något steg. Men vi är inte dom som är dom! Håller tummarna för att det ska fungera, i skrivande stund ligger Viggo som en klubbad säl i sin säng. Jag återkommer så småningom om Anna Wahlgren är en räddare i nöden eller inte.
Är det förresten någon som har erfarenhet av hennes modeller?

Var på bio ikväll och såg "Borta bäst, hemma värst" med Vince Vaughn och Reese Witherspoon i huvudrollerna. Mycket underhållande romantisk komedi, absolut sevärd.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Nä hon kan alltid göra det, bara hon är nog trött (men inte övertrött) och mår bra i magen..

Dock behöver hon oftast köras i vagnen över en viken matta, och sedan lyfter vi över henne.



På spjälsängen har vi vyssanlulltassar men kan inte riktigt avgöra ifall de hjälper. Men det är ju något att testa ifall ni inte gjort det

2009-02-28 @ 06:31:37
URL: http://nindo.blogg.se/
Postat av: Emma

Carro: Vyssanlulltassarna fungerade för oss i början men inte längre. Men nu håller vi som sagt hoppet uppe med Anna Wahlgren.

2009-02-28 @ 08:59:36
URL: http://milkandapples.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0