lalalala måndag!

För första gången någonsin känns det riktigt skönt med måndag igen. Ny vecka, nya tag.
Dagen började lite konstigt när vi försov oss allihopa, Lenny blev sen till jobbet och Viggo fick äta frukostgröten en timma senare än vanligt. Förmiddagen var lugn&skön, Viggo och jag surfade runt på internet, läste bloggar och kollade youtube.


Vid 11 träffade vi våra vänner för en promenad i det soliga vädret men Viggo var inte alls på humör för någon sömn. "Det är bara små skitungar som sover", verkade han tycka. Istället gick vi till detdär fiket i Västertorp vi dreglandes gått förbi 10 gånger, för att lite senare hamna på en parkbänk i solen. Vid det laget verkade Viggo även tycka att "tjurskallighet är det nya svarta" så vi fick snällt promenera hem igen med uppdrag: söva bebis. Nu äntligen, efter 6,5 timmas vakenhet, sover han gott i våran säng och jag får lite "egentid".

I morgon är det avslutning på Öppna förskolan och vi tänkte försöka ta oss dit. Pedagogerna lovade att bjuda på tårta så det vore väl synd&skam att stanna hemma en sådan dag! På eftermiddagen är det 6-månaderkontroll på BVC, jag hoppas Viggo kommer vara samarbetsvillig.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0