vakna! med the voice.

Är det någon som brukar titta på det på morgonen? Hursomhelst har de varje fredag en "rap-attack" som går ut på att ringa en utvald person och sjunga nån dissig sång, efter att någon anmält och skrivit in saker som personen i fråga borde ändra på. typ. De brukar vara fantastiskt roliga, Jacob och Jingelmannen.

I morse däremot började man ju fundera lite. En flickvän hade önskat en rap-attack till hennes kille som hon då tycker ha blivit för tjock. Killen var tydligen vältränad när de träffades men hade med hennes graviditeter gått upp en hel del i vikt. Sången gick alltså ut på att dissa hans övervikt. Varför är det okej för tjejer att klaga på att deras pojkvänner blivit för tjocka? Vad skulle hända om det var killen i fråga som gnällde på att hans tjej som förr var så smal&snygg, nu blivit en riktig tjockis? Det skulle bli ramaskri och högljudda protester. Med all rätt.

Update 13.08
Även fast jag inte är något fan av Ellen DeGeneres händer det ibland att jag tittar på hennes show. Idag var temat kärlek och några barn var i studion och läste upp sina kärleksdikter.

Flicka, 7 år: "Kärlek är när man gillar något så mycket att det blir speciellt för en". Det var klokt sagt tycker jag.

Pojke, också 7 år: "Love is M&M. Love is candy". Herrejösses, var kommer alla söta&kloka små barn ifrån?


Kommentarer
Postat av: Caroline

Vi kollar på det varje dag! Såå jääävla bra!! Bästa rapattacken var när dom sjöng Katy Perrys Hot'n'cold till en tjej som solade för mycket solarium :D

2009-03-27 @ 10:19:11
URL: http://nindo.blogg.se/
Postat av: Emma

Carro: Haha ja den var rolig! min favorit är den dom sjöng till en kille som fes hela tiden/släppte väder. Det är det bästa morgonprogrammet helt klart :)

2009-03-27 @ 11:48:42
URL: http://milkandapples.blogg.se/
Postat av: vonka

looka in min nya blogg!



Ja du, visst är det knäppt det där. Stackars kille!

2009-03-27 @ 13:52:57
URL: http://unchickmama.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0