tisdag.

"Be careful what you wish for", det ligger nog något i dom orden. Som jag skrev i tidigare inlägg så är jag och vågen inte riktigt vänner för tillfället. Jag har gnällt över siffrorna och bristen på motivation och sagt "fan, jag behöver en kickstart!". Tack & bock. Kickstarten kom i form av magsjuka utan dess like. Vid ett tillfälle mådde jag så himla dåligt att jag bara: "Lenny, jag åker in till sjukhuset snart. Jag klarar inte av det här längre". Han tröstade mig med att det inte är så farligt att må lite dåligt. Ett par timmar senare hör jag ett ynkligt rop inifrån sovrummet och Lenny bara: "Jag vet inte vad jag ska göra, jag får panik. Jag mår så himla dåligt". Då var det minsann min tur att trösta med lite "jaja, det går över. Drick lite vatten, gå upp och kräks lite till du".

Nog med klagosång, jag hoppas att jag åtminstone tappat ett par hekton eller två! Kommer inte på något annat att skriva, tycker fortfarande så synd om mig själv.

Må väl, vänner.

                              De fina kusinerna lekte så fint hela nyårshelgen. I mars får de träffas igen!

Kommentarer
Postat av: Karin

Ledsen och göra dig besviken men magsjukans effekter håller tyvärr inte i längden även om det är "trevligt" så länge det varade. Intag och uttag i balans är vad det hela går ut på och då får du bestående resultat... å bla bla bla :)

2010-01-05 @ 21:23:22
URL: http://www.soija.se.
Postat av: Karin

Tråkmåns jag är va... :)

2010-01-05 @ 22:27:25
URL: http://www.soija.se.
Postat av: mamma

Lilla älsklingen,vad jobbigt du måste ha haft det!jaså Lenny fick så han teg han också stackare.Usch det är förfärligt att få mag o kräk sjuka,hoppas vi slipper.Vem har ni fått smittan av??Krya på er mitt hjärta pussa lilla Viggo också.PS Gulligt foto kramar

2010-01-06 @ 13:05:45
Postat av: Emma

Karin, asch man får leva på hoppet :). Nu har du ju även lovat mig att ställa upp som hälsocoach och det här är ändå en bra start. Har jag tur har magsäcken krympt lite och sockersuget minskat.



kram

2010-01-06 @ 15:48:29
URL: http://milkandapples.blogg.se/
Postat av: Karin

haha..jo fast jag rekommenderar inte spydieten ;) ja men visst kör på med nyttigare mat..inget fika!!! och mer motion, när du är frisk igen så ska du se att det går bra =)

2010-01-06 @ 20:50:31
URL: http://www.soija.se/
Postat av: Karin

och förresten "jaså Lenny fick så han teg han också"...schysst och säga så då..

2010-01-06 @ 20:58:18
URL: http://www.soija.se/
Postat av: sarah

men åh vilket fint foto. DÄR först kan jag verkligen se den riktiga likheten med Milo! <3

krya på er

2010-01-08 @ 12:30:06
URL: http://hannahpannah.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0