fredag.

Jaha, den här dagen tog ju en konstig vändning men den började trevligt. Träffade Alex för en morgonpromenad till Långbromamman när vi av en brandman blev inbjudna till brandstationen och Viggo fick provsitta bilen. I Långbro väntade strålande väder, en rykande färsk bebis och nybakad rabarberpaj. Lovely.

För att göra en lång historia kort åkte jag sen till mödravården för rutinkontroll. En del tveksamheter kring bebisens hjärtljud gjorde att jag fick åka in till förlossningen i Huddinge. Blev uppkopplad, övervakad och de gjorde ett UL men lillebror i magen tycktes ändå opåverkad av de sviktande hjärtljuden. Nästa vecka ska jag tillbaka till sjukhuset för att träffa någon specialist som med UL ska kolla bebisens hjärta lite närmre. Nu är vi hemma och ska försöka koppla av, bebisen mår ju faktiskt bra där inne!

Musten gick ur oss så det blev pizza till middag. Jag är tacksam för att mina fina svärföräldrar alltid ställer upp, aldrig en sekunds tvekan. Fina kompisar har jag också, puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0